Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Sunday, September 4, 2016

Love surrounds me

Assalammualaikum,

Oooh, last update blog was July?...and now is September?..wahaha..Alhamdulillah, i'm doing good both in work and family. Syukur, i'm celebrating my 30th birthday last time. A few days before the born date, i met my two beautiful best friends and thanks for the presents! suka sangat the Bokkita and the wallet.




Thanks banyak2 to my office mates, they arranged some makan-makan outside, dengan home-made kek yang memang matching dengan my Blossom box store scarf !Thanks adik-adik sekalian, cute-cute je dapat hadiah stapler, bantal, frame gambar.Hihi.





Selang 2 hari after my birthday, jatuh birthday my husband. Kita belanja dia makan mi celup favourite kat Rahimah Seafood, Bukit Changgang. Seriously, my husband memang jatuh cinta dah dengan mi celup di sini, after we made some comparison to another three places area Nilai & Salak Tinggi. So far sini yang paling sedap.

Then, i found another good place to lepak area Nilai, Riviera Cafe.Foods sedap juga and layanan pun okay. I came here two times and will come again =)
 






 Last week, i'm visiting three of my students for their industrial training. Malas nak drive jauh-jauh, so kita pilih flight saja, and plus tiket ke johor memang tengah murah even kita beli 3 hari sebelum pun masih affordable. I was really excited this time sebab i really missed Johor, especially the foods and a few beloved friends di sana. Kalau you datang johor for kenduri kahwin, feeling dia takkan sama kalau you datang for visiting someone. Excited dia lain macam. My flight was in the early morning, berjanggut juga lah kita duduk di airport sebab sampai awal and malas nak berkejar-kejar. I really forgot to remove some of the stationary in my pencil box like gunting and pisau. Maka nya, kena tahan sekejap lah masa scan beg.



 Ayam penyet restoren pinang..ini memang my favourite selama 7 tahun setengah study di UTM.Last time, datang johor tak dapat merasa sebab sambal diorang habis. 

After two days visiting students, kita spend masa dengan a few beloved persons. It's kind of emotional mix feeling, sebab kita jumpa dengan orang-orang yang banyak bantu kita masa susah waktu study dulu. Yang drive bawak kita makan sana sini, yang banyak nasihat kita untuk semua benda, share cerita itu ini, yang bagi kita tumpang tidur rumah dia, tolong kita print itu ini, pass kan document itu ini ke sana ke mari..Ya Allah mana cukup kita nak balas budi baik kakak berdua ni. Terima kasih banyak2 kak siti and kak selly. Both of them are the UTM staff.Dulu kami duduk under the same research centre di UTM. Missing in picture, Kak liza, wan and tiya. Moga Allah beri mereka kesihatan & rezeki yang melimpah ruah.



 Another story about visiting UTM friends, i had a small reunion di Putrajaya last time. It's about our friend, Hana (the polka dot blouse) will have a very long holiday at Belgium, after married her Belgian husband. Moga bahagia hendaknya. Most of my UTM girls are working in industry as engineer & research officer except me saja yang involve dalam academic.


 Alhamdulillah, i had a great time for a pass two months.Thank you Allah for the 30 years of breathing and loves that you've granted to me. And the challenges that teach me to be a stronger person than before.Moga terus dilimpahi kasih sayang & rezeki yang berpanjangan.

Monday, July 11, 2016

Kisah tiga bulan yang lepas

Assalammualaikum & Hai

Ya ampunnn..lama sangat tak update blog.Last update was 14 April and now 11 July, almost three months. Macam-macam gambar dikumpul, kononnya nak bercerita tapi sentiasa tak sempat dan bertunda. Maka saya himpunkan beberapa gambar di sini sambil bercoret.

A lot of things were happened in the last three months, my best colleague Fariha left for good and i was really busy for the accreditation during that time. Almost everyday punch out after maghrib, and terpaksa kerja hujung minggu including public holiday untuk siapkan fail-fail & Alhamdulillah, everything went smooth. Then, within the period ada jugalah kita pergi makan sedap-sedap reward pada diri sendiri. So before puasa haritu, a few places became my favourite.. Restoren Nasi Daging (Chef Norman Musa), Engineer Cafe, Dubuyo and Absolute Thai.





Then Ramadhan has started, jatuh pulak waktu semester break..so dapatlah rehat a few weeks, marking exam papers, and do some documentation. There is one day where i received a big hamper of Tupperware from one group of students. Tak tahu lah berapa banyak budak-budak ni habis beli hadiah untuk lecturer, but they're really know what kind of thing yang 'emak-emak' suka.


Sepanjang puasa, dapat masak tiga lauk je untuk husband. Kira oklah kan.Selebihnya, tak sempat nak masak, so kita makan apa yang mak sediakan. Ramadhan kali ni rasanya paling menjimatkan tenaga, sebab saya langsung tak keluar shopping di waktu siang waktu puasa, pergi bazar pun kurang, dan beli persiapan raya pun ala kadar & banyak recycle. Rasanya lebih kurang sama macam tahun-tahun sebelum ini.


Apa pun Alhamdulillah, diberi peluang berjumpa Ramadhan tahun ini, and i would like to ask forgiveness to all of you, whoever read my blog. Rajin-rajin bolehlah follow my instagram, search norhidayah rasin or dayahredza. Insyaallah, kalau profile picture anda tak suspicious, i'll follow you back. Bye everyone =)

Thursday, April 14, 2016

Eat here and there

Assalammualaikum,

Pejam celik nak dekat sebulan eh baru nak update blog. Apa dah jadi dengan janji-janji manis yang dulu. Right now cuaca panas siang & malam, sampaikan naim nak recover demam pun ambil masa seminggu. This month rasanya banyak membuang duit di awal bulan. Haritu macam bersemangat sikit nak berjalan satu tempat before Ramadhan. But since accreditation is coming, lupakan dulu plan bercuti and let's concentrate on work.

Back to the buang duit's story, early month haritu i asked my husband, jom makan seafood. The thing is, siapa yang ajak dia lah yang belanja. So we went to Bagan seafood, Port Klang. Last datang setahun yang lepas. Biasalah, perut lapar terus jadi rambang mata nak pilih menu. Now you know what's the feeling when you want to belanja your family in a big restaurant without knowing the price. Waduhhh...I said to my self, okay this will only happen once in a while. Memang jarang-jarang makan seafood compare to western. Menu kedai seafood ni selalunya dia takde kira masak untuk 2 orang makan, 3 orang makan...takde. The menu comes with the size of small, medium and big. For example spicy crab, i choose small size and the minimum order is 1 kg (around 3 pieces). Same goes to kangkung belacan and telur dadar, all are in small size. And the others were sotong goreng tepung honey & tembikai 1 jug, all cost me rm142 including the wet tissue, teh cina & jeruk betik. Luckily sedap and kenyang. Tak habis pun kami makan berdua, sudahnya bungkus bawa balik & dapat jamu 2-3 orang lagi kat rumah.
 



 There is one of the weekends, i asked husband to go to Mitsui, teman cari beg and kasut. During this time, kami beranikan diri bawa Naim masuk toy shop di Mitsui. Before ni memang tak pernah sebab takut dia minta yang bukan-bukan. My intention was to buy a puzzle set of Fisher Price. Suka betul aku dengan puzzle ni, sebab besar and mudah Naim nak ingat. But unfortunately, payah nak jumpa.The one in the picture was given by my bro in law, beli masa Big bad wolf last year.


So end up, we bought a robot yang ala-ala Tobot for him. Happy juga lah dia. On the way back, i ajak husband dine-in at Restoren Nasi Daging, owned by Chef Norman Musa. I came here two times with emak & bff, just for coffee & fries. Third time, rasa nak ajak husband try the main dishes.


I ordered set nasi daging for 2 pax..nasi daging+acar timun+dalca+daging salai. Then, i added puyuh goreng kunyit & meatball set. First time makan burung, rasa bersalah pulak.haha.



Another good place to try is Restoren Al Jamal, giant Nilai. They serve arabian food and so far i have tried their Kabsah chicken and grilled chicken. Sometimes kena tunggu lama sikit, but then berbaloi lah sebab memang sedap.



 Yang ini bihun sup+meat ball di kedai Sup Berdengung, Nilai 3. Mintaklah apa jenis sup pun, just name it daging, perut, lidah, meatball, bakso.



Other than foods, every month must spend something on bahan ilmiah. I bought a travel book to Tokyo, just to keep me inspire to travel more. Then, english book for me to improve the grammar. Seronok juga bila buat exercise budak sekolah.

 
Datang mood rajin, i made an ABC chart for Naim dengan harapan dia boleh ingat ABC sampai Z. Tapi tak, he just recognized the Thomas and Roy =)


This is my early month's syndrome. And i bet it would be the same for others. Kalau tak makan, kita shopping.Kalau tak shopping, kita makan.Kihkih. Bye!


Saturday, March 19, 2016

Sabah in love

Assalammualaikum,

As promised, here is my Sabah's story. I can say that the trip was not a budget trip since everything was settled/booked within two weeks but Alhamdulillah, we got it at very reasonable price. Since it just both of us, my friend Yanti has settled the flight ticket&hotel, and i arranged the transport&activities. For the flight ticket, we flew with Malindo with the price rm330/pax (return flight+free 30 kg baggage+free snacks+travel insurance).Masa tu Airasia a bit expensive, so kita cuba flight lain. For the hotel,Yanti got some traveling membership so her agent has arranged us to stay at Grand Borneo Hotel,around  rm120 per night. The hotel was good but a bit far from bandar KK.


For the three-days travelling, we have decided to rent a car+driver only on the 2nd day, and using public transport for the rest. Glad that i know this 'abang', which was my schoolmate, living and running travel agency at Sabah. Asalnya saja-saja bertanya, but Alhamdulillah he offered me the rental car+driver to Kundasang-Ranau+island hoping package(3 islands) for two pax in around rm400. Kalau let say sewa kereta drive sendiri, risau pula sesat sana sini & bazir masa.

On the first day, flight kami awal pagi which was on 7 am. Sampai airport KK, we just directly went to the bus counter, bought rm5 bus ticket to Centre Point KK, had lunch, walked about 15 minutes finding another bus station and riding bus to Sepanggar kalau tak silap namanya (ticket rm2) to reach to our hotel. Masa ni berkilat-kilat kulit muka jalan tengah panas, tanya orang direction ke hotel. Memang sengaja kami pilih naik bas untuk rasa experience & enjoy the view. Alhamdulillah, orang Sabah baik-baik & peramah. After having rest & solat, petang tu kami berjalan kat shopping mall 1 Borneo, next to the hotel..then riding bus Sepanggar to KK for dinner & jalan-jalan. Singgah di Pasar Filipin, makan seafood & beli ole2. Back to hotel, naik taxi for rm30.





Second day, as promised kami mulakan perjalanan ke Kundasang around 8.30 am~9 am.The famous attraction points---Tagal Fish Spa, Tea farm, Canopy walk at Poring Hot Spring, Dairy farm (sedih tak sempat masuk), Kiram's village & last sekali Kinabalu Park. Believe or not, sepanjang perjalanan saya muntah 6 kali dalam kereta. Seumur hidup, paling teruk pun 2-3 kali je dalam satu perjalanan, sukar nak percaya.haha..Tapi percayalah.

Okay, i share you some pics on my 2nd day  =)

Pekan Nabalu, kat sini ada point untuk ambil gambar berbackground kan puncak gunung. Kebetulan, awan agak tebal masa ni, so nampak sikit je. Percayalah, the moment u see the gunung, mulut tak henti ucap Subhanallah..sebab view nya terlalu cantik,tinggi,besar, amazing!



Tagal Fish Spa, jinak-jinak ikannya..


Rumah panjang kat Tea farm, and Canopy walk di Poring Hot Spring. Mencabar juga lah nak daki bukit. Hairan juga tengok kenapa ada tourist pakai heel jalan kat canopy walk?


Desa Dairy Farm, kami sampai sini around 4.50 pm, tapi pagar dah tutup....kecewa babe.Waktu ni, sejuk sangat dah. Tak sangka kat Malaysia boleh rasa sejuk camni. Seingat saya, masa holiday ke Sydney dulu adalah rasa sejuk macam ini.




Kiram's village..one of tempat menginap yang ada di sini, tapi orang suka datang saja-saja tengok sebab view nya yang cantik & banyak bunga2.

On the third day, we had our island hoping activity in the morning. So start from Mamutik Island--Manukan Island--and last Sapi Island. Among these three, for me Manukan is the best one. Sapi pun cantik but a bit kotor sikit.


1st-Mamutik Island

 
2nd-Manukan Island..Kat sini cantik,bersih, ada cafe.

3rd-Sapi Island 

Siapa-siapa pun yang pernah ke Sabah, cubalah tanya..mesti nak datang sini lagi. Yang penting ikan masin, udang kering & ikan bilis mata biru wajib dibeli.

Total cost per pax
Flight return--rm330
Hotel 3d 2n--rm120
Transport+driver for 1 day + island package --rm200
Tiket2 berjalan+Makan 3 hari --rm150
Shopping -- rm500

 Bila berjalan berdua actually the budget like no different, tak begitu jimat tapi more comfort as you can just make a quick decision for everything.Yang penting, cari kawan travel yang tinggi tahap timbang rasanya & tak cerewet. Alhamdulillah for this great experience, moga sihat tubuh badan, murah rezeki, kita explore ke tempat lain pula. Okay then, babai & good night.

Monday, March 14, 2016

PTPTN story


Assalammualaikum and hai,

Just recover from sore throat and flu, after almost 9 months free from any sickness which is a very good record to me. Hihi..by the way a  few weeks before, i've planned some wonderful trip to Krabi. Actually it was Krabi, but due to BLACKLIST PTPTN, i changed it to Sabah. YES...IT IS PTPTN, memang sangat-sangat tak bagus untuk seseorang yang bekerja sebagai pensyarah seperti aku. Why blacklisted?, because i've paid the PTPTN on-off-on-off for the past 6 years. So padan muka.

Back to the trip story, i've planned the trip with my friend actually, kiranya ni ladies trip lah, no babies, no husband. Plan A was Krabi and Plan B was Sabah.So we proceed with Sabah since it is just local. One day, i've felt uneasy about going sabah, and surprise when a few people talk, it would be blacklisted for those going to Sabah&Sarawak. Logically, it should be okay to Sabah/Sarawak since there is no passport-thingy at the airport. I've asked PTPTN and yes it's true that they will block for those go to Sabah&Sarawak, but at the same time i heard one of my friend lepas je ke Sabah haritu.Tapi lebih afdal la kita settlekan sebab later or in future mestilah teringin nak travel oversea.

So one day, i went to PTPTN branch Nilai, but before that i advise you to do the study first..google everything about this blacklist, how to clear, documents required and the process, it will help you a lot. By the time i went to the branch and discuss with the officer, it become easy and fast sebab kita dah faham process nya, and document2 penting pun kita dah ready kan awal2. Pengalaman orang berbeza-beza, and me, i was offered to settle the outstanding at the lowest of 25%. Tunggakan tu dalam rm11 ribu plus2, so letaklah rm12 ribu genap. So i choose to pay 50%, which is rm6000 to be deducted from my Akaun 2 KWSP. At KWSP, they just do it fastly, urusan kat kaunter sangat pantas, it just that from the KWSP to transfer the money to PTPTN itu yang lama tu.Just imagine i have three days (working days) only before fly to Sabah. Kusut babe fikiran aku, baru kau tahu..haha. But don't worry, the PTPTN officer will help you sebab kita memang dah bayar tunggakan tu, bukan setakat negotiate itu ini semata-mata. He said that, tunggu next week kalau nama puan belum clear, nanti contact saya lagi. Jangan risau puan, kita boleh clearkan dalam masa satu hari. So i trust him, masa tu hari Jumaat, and my friend already booked the flight ticket as well as the hotel.


On the next weeknya, i got two days training at KL, mana ada masa nak call the officer. First day, isnin was too busy and tired, so i just have chance to make phone call on Tuesday. Before that, i checked my name in the system, masih lagi blacklist and duit from akaun 2 KWSP pun belum ditolak. Only two days left.So during the lunch time, i called him and said that my flight is on Thursday, and he asked to whatsapp some pictures of documents, and asked me to come to office on Wednesday together with setem hasil. On wednesday, around 10 am datang ke PTPTN, i've signed some agrements, untuk penstrukturan semula bayaran . Once signed & matikan setem hasil, he send something to immigration department, saying that i need to travel to oversea urgently. Katanya, dah macam-macam kes diorang (PTPTN) handle, ada yang last minit, ada yang kena tahan kat airport & patah balik ke pejabat PTPTN. Macam-macam hal. After spend about 30 minutes at PTPTN, the officer said that, okay puan, saya dah hantar ke immigration, so petang ni dah boleh clear, nanti saya call puan balik. At that time, i feel like, yeke ni..what if my name still not clear..nervous habis, gamble habis aku pergi KK ni. But Alhamdulillah, around pukul 1 pm, i received a phone call from the officer saying that my name already clear, within 3 hours. Syukur Alhamdulillah, and he remind me also, jangan lupa ya puan bayar according to the agreement, if not nanti kena blacklist lagi. Thanks a lot En.Amirul, PTPTN cawangan Nilai, after this they will deduct directly from my salary.

Just for your future reference, here i listed down the documents required for the whole process

 -Beberapa borang PTPTN (isi semasa di PTPTN)
-Surat perjanjian PTPTN untuk rujuk ke KWSP (printed at PTPTN untuk diserah ke KWSP)
-Transkrip & scroll ijazah (original & copy untuk diserah ke KWSP )
-Setem hasil 2 keping (Untuk agreement penstrukturan semula bayaran)

*Some process, required slip gaji & surat rayuan but in my case none of them.

Glad that i can travel as usual. At this writing this entry, saya dah pun selamat pulang bercuti dari Sabah.Next entry will be my Sabah's story. For some people, mungkin lain pengalamannya berurusan dengan PTPTN. It can be good or  bad experience. Just bear in mind, apa yang kita dapat adalah cerminan diri kita. Bila kita dah berjanji meminjam bagai, kena lah bayar. Okay then, Bye!

Tuesday, February 23, 2016

Meal preps and gigi geraham's story


 Assalammualaikum

Hi, cepatnya February nak habis. Last week, i did some searching on meal preps, which i hope that can save my lunch time, money, and at least i can control or know better what goes inside my body, just cooking oil, sugar and salt. Takde perisa tambahan yang menyakitkan kepala macam kat kedai-kedai makan di luar sana. Reduce weight?, kalau ada kira bonus la. Googling here and there, i've decided to just prepare for 3 to 4 days of meal for days and nights. Kalau tanya bab nasi, i really malas nak masak nasi everyday, so i just add more more and more potatoes in my meal. So on Sunday night, i had prepare all the ingredients, cook for five meals and only done after two hours. I placed all the meals in small containers, then put in the freeze, and reheat on the next morning.



Day 1- bayam,carrot, bawang besar, udang, cili kisar

Ayam, cendawan butang, kentang,carrot, tumis dengan kuah kicap+serbuk kurma.


Day 2-kacang buncis, cendawan butang, capsicum,bawang besar

Simple paprik ayam

Day 3-Kurma ayam

Day 4-repeat some of the meals. I've found that it becomes a boringggg week since i normally lunch outside. But the good thing is.. it really save my time and money. Cuma yang kurang best nya meal prep ni, some of the nutrition might be lost when you freeze and reheat the meals.So kira dah memadai prepare meal straight for three days.

Since hari ke-4 tu dah mula jemu tak keluar langsung, balik dari kerja petang tu singgah makan kek and lasagna beef at secret recipe. Malam tu mula lah mencucuk kat gigi geraham atas.


Kisah gigi geraham ni actually started 7-8 months ago, bermula dengan lubang kecil and akhirnya pecah /patah dalam bentuk serpihan. The funny part was, it's gone when i was enjoying my nasi lemak!.Masa makan tu rasa macam ada gigit serpihan/something keras macam garam yang tak hancur. So telan jela. Lepas habis makan baru terasa gigi berangin semacam, rupanya dah pecah/patah separuh.Sejak dari tu, lubang pada gigi geraham tu jadi besar and tiap kali makan mesti terselit sana sini.Sakit?..Tak, tak sakit sebab tu boleh simpan gigi tu lebih dari 6 bulan. Cuma kadang-kadang ada rasa ngilu, sakit tapi insaf sekejap je So jumaat lepas tu kira dah sampai kemuncak, dah tak boleh simpan lagi gigi ni sebab betul-betul rasa macam bad attitude, takut, nervous entah apa apa.

Friday, on early morning pukul 9 ++ pagi bawa mak and Naim teman sekali ke klinik gigi. Nak ke klinik government, maybe kena buat appointment dulu and datang lagi next time, so saya terus ke klinik swasta, Klinik Pergigian Nor, Banting. Klinik ni memang dah lama, rasanya dari zaman sekolah menengah dulu dalam 15 years ago dah wujud dah klinik ni. Doc and assistant semuanya perempuan. Very simple, doc akan check dulu gigi yang bermasalah, kalau bengkak kena makan ubat dulu and tunggu next week. Kalau tak, just proceed buang gigi tu. In my case,  bengkak baru nak mula plus nak mula bernanah. Sound scary, tapi boleh cabut on the spot. Saya cakap kat doktor, 'saya nak settlekan semua harini, dah tak nak tunggu-tunggu next week dah'. Part cabut gigi tak sakit sebenarnya, tapi yang sakit masa nak bius gusi tiga kali. After a few minutes, muka kebas then baru doc cabut gigi but she'll make sure first samada kita rasa sakit or tak the moment playar tu cengkam gigi kita. Kena relax and about two-three times trial, doc goyang playar sana sini then you're done! Less than 15 minutes. Memang tak sakit. Buat penat je aku imagine entah ape-ape selama ni.


So sementara muka masih kebas, i quickly went to Econsave, bawa mak beli barang dapur and sempat lagi singgah kedai hardware beli alat-alat cat bilik tidur. Ngam-ngam sampai rumah 12.30 tengahari, bius & segala kebas semua dah hilang. Alhamdulillah, lepas bius hilang takde rasa sakit, just ngilu sikit sehari dua. Suppose makan sejuk-sejuk macam aiskrim, tapi tersilap beli aiskrim kit-kat, nak kena kunyah pula kit kat tu.


Alright, sampai sini dulu my meal preps and gigi geraham's story. My advise, kalau ada gigi yang rosak, do the necessary treatment. If not, datang pula jangkitan kuman and will give you another problem. Insyaallah, next entry i'll story about my little bedroom's make over. See you again =)

Monday, February 15, 2016

Hi Malacca,it's been a very longgg time

Assalammualaikum and hi all,

Alhamdulillah dapat curi masa sedikit untuk update blog. Although January and Feb gave us a lot of free time, sesungguhnya yang terindah itu hanyalah sementara.Haha...But syukur, as i was wisely used my holiday with my love ones. Started from weekend before the Chinese New Year, husband drove us to his bff-brother in law's wedding at Melaka. We went there a few times, but this time we managed to spent some times at Teluk Kemang on the way back to home. Baju memang dah siap-siap bawa sebab macam ada instinct nak mandi pantai.




Since our 4th anniversary fall on CNY, he brought me twice to shopping mall and enjoy seafood at Steamboat Malaya, Kota Warisan. So dari weekend sampailah ke CNY, memang makan besar la kami tiga beranak. And again Alhamdulillah for the rezeki. Tak mengharap pun untuk dia jadi typical romantic guy.



Just after the CNY holidays and everybody start working, all the ladies continue the holiday. On Wednesday, we had travel to Johor to send my bro in law as he works at Singapore. Just spent a few hours, then we quickly drove to Melaka singgah rumah abang di Ayer Keroh & stay for 2 nights.
It has been a very long time i didn't visit the Bandar Hilir, A-famosa and all the historical buildings. More than 15 years i think. So totally it feels like first time experience. In one day tour, we have visited Taman Rama-Rama, cari yang dekat je =)




 

 Then we have a walk at the red building area and naik Melaka cruise. Cukuplah dua tiga tempat dengan nak handle budak-budak lagi, we just plan to have a simple and light trip. Itu pun dah terasa banyak bakar kalori.Phewwww..Seronok actually naik boat and viewing mural and colourful building, except for the smell of the river.



Nak menjelang malam, kami ke restoren Pak Putra. A few friends have recommend me to dine-in here and order their ayam tandoori and roti nan-cheese.Seperti yang diperkatakan, memang sedap,lembut roti nan-cheese diorang and ayam tandoori memang rasa juicy-juicy gitu.



By friday morning, kami bertolak balik and my sister dropped me at Nilai dan terus masuk kerja. Gigih kau terus pergi meeting. Done the holidays, after this simpan duit banyak-banyak lagi and give happiness to your love ones.