Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Friday, July 16, 2010

Alone again..

I'm alone again..semua balik kampung..ade yg balik jmpe bf..tinggal sy sorang2..minggu ni sgt tidak menyeronokkan..screen laptop rosak..kene anta kedai cepat2 sebab warranty tinggal sebulan je lagi..kalo dah warranty tu faham2 jela..maunye 2,3 minggu...spanjang bln 7 ni nampaknye tido awal la sy..Another thing,..xdapat lagi nak model kan nonlinear analysis uncle Reddy tu...asyik linear je result..nampak mcm senang, tp asyik xdapat je..

Pastu xsudah2 nk fighting dengan bf..menyakitkan hati betul..sy bukannya mintak emas permata..sy cme mintak nak sms je mase mlm final FIFA tu..itu pn susah...sminggu xcakap...xpe..i can do more than that...sbulan,rasekan!hahah..(sambil gelak penjahat)....

Dahla sunyi...Nak on facebook pn terpakse pinjam laptop rumate..emm..bagus gak dia balik kmpung..bleh pinjam laptop dia..hehe..thanks rumate..cme laptop dia xde MAtlab..nak xnak kene branikan diri g opis sabtu ahad buat keje...Mase jgn dibazirkan begitu sahaja!..

No comments:

Post a Comment