Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Tuesday, July 20, 2010

Hari ini..

Harini agak bosan...sebab...saya belum berjaya lagi nak dapatkan nonlinear saya...sudah rase jeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmuuuuuuu....tapi saya masih lagi menanti sinar-sinar harapan supaya graf tu bengkok..entah bile la...tak pun..mungkin coding tu saje nak wat suprise kat saya so that graf tu akan bengkok mase harijadi saya minggu depan?..mrepek je..



Harini masuk hari ke-7 puase..ade lagi 3 hari mau ganti.Inilah akibatnye kalo berlengah2..harini plak Isaac baru masuk opis.lame betul dia balik cuti kt Iran tu.dia nampak agak chubby sket then dengar halus2 suare dia gelak2 dengan paper n amid...tibe2 terdengar word 'fiancee'...what??? Isaac sudah bertunang?..wah2..balik kampung bertunang rupenye...


Inilah Ishagh..or name orang putihnye isaac..sorry isaac,i got this from your facebook..hehehe...
Dia bawak ole2 untuk kiteorg..skali pandang macam kotak kain pelikat,rupe2nye cookies ngan coklat..terpakse la tunggu buke puase nanti..tapi sempat lagi tanye wan, "wan,camne rase coklat ngan biskut tu,sedap x?,manis x?.."kehkehkeh....

Tengahari yang redup2 xbrape bersemangat ni membuatkan saya lapar..ish,puase mane bleh cakap camni..abis tu nak wat camne..dah memang lapar..harini dah xnak lagi beli ayam goreng kat meranti...semalm buke puase,dah makan sparuh baru nampak ade telur lalat...eeee....tennssiiiooonnn sungguh...so harini decide untuk berbuka masakan panas..nyum2..lapar..dah la..xnak crite pasal makanan..itu pun buat saya tennnsssiiiooonnn juge..










No comments:

Post a Comment