Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Thursday, July 1, 2010

Love Your Self

Assalammualaikum..Ooo..cmni ke step2 nak buat blog?..hehe..Actually bile bace blog2 org lain ni tringin nak ade blog sndiri..rse sronok plak dpt tulis anything yg kite nak..bkn nak harap org bace pn,..just satisfaction tu dtg bile kite all out everything dlm kepala otak..and..by the way..my name is Norhidayah Rasin..i'm proud to be in Rasin's Family, and just love being myself.

Currently i'm doing my Master in Structure&Material..just wait another 1 year to finish..tu pn rse mcm skejap sgt..research xde hasil lg, paper x publish lg..ntah ape nk jd ni..Nampak mcm senang my nonlinear analysis ni.. tp bile bace2 balik tajuk research ni.."Homogenized Formulation of Curved Composite Plate of Triaxial Weave Fabric Composite Model"...rse mcm satu ape pn xfhm..Slame setahun ni mengadap J.N Reddy(rse dah mcm adik bradik plak)..tp still xsolve gak problem tu..






Hofefully dipermudahkan Allah..Bukan ke kite sebagai hambaNya perlu berusaha, berikhtiar...xbleh asyik nak mengeluh je..or everyday ckp sorang2 "bile master aku nak siap ni"..So..drpada buang mase..lbih baik kite tingkatkan prestasi,kurangkan kontroversi (mcm melodi plak)..=)

No comments:

Post a Comment