Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Sunday, October 10, 2010

Bf saye ade gf lain...

Sebelum ni saye pernah diduakan...tapi dia tak penah menyesal..saye maafkan dia dan saye terime hakikat yang saye telah diduakan oleh die..saye tau,mane2 lelaki pun mesti ade perangai macamni..


Ini gf pertama die..dah jadi isteri die pun..saye?masih belum lagi menjadi miliknye...dia berkenalan dengan isteri pertama dia ni semase kami sedang bercinta..how dare u b....tapi 1st wife die ni banyak membantu dalam hubungan kami di mane kami tak perlu lagi menunggang moto,berhujan panas,dan juge asap motornye telah banyak mengotorkan tudung+belakang baju saye...huhhu...sungguh x manis bile diceritakan semula...akhirnye saye berdamai dengan 1st wife dia.saye tau segala cost,maintenance 1st wife sangat mahal berbanding saye...dengan lampu,sport rim,tiap2 minggu bawak pegi facial (carwash)..i ni ape yang dapat?..baju padini,handset sony,kasut crocs..sume tu jauh lebih murah berbanding 1st wife punye maintenance.




Baru2 ni..saye dapat tau saye telah dicurangi kembali...saye tak tau siape die atau ape die nak kat bf saye....tapi menurut hasil risikan..saye dapat tau name die ' che' ti '..mungkin asal kelantan kot...maybe che'ti ade mix2 campuran sikit...mungkin itu memang taste die...tapi saye pun ape kurangnye..saye pun mix gak..jawe melayu..ok ape?..saye belum penah jumpe lagi che'ti tu atau camne rupe die pun saye tak tau..tapi saye penah dengar suare die dalam fon tengah merengek lapar kat bf saye..ish!,belum kawin dah duduk serumah..xtau malu!...setelah dirisik2,saye pun dapat gambaran camne rupe che'ti tu..so saye pun search melalui google..mungkin ini antara rupa2 che'ti yang telah mencuri hati bf saye...




xpayahla berlakon sopan depan bf saye....saye lagi sopan dari awak.



ini?..tak mungkin ini taste dia...



Oh my god....,saye lagi slim dari awak!




not bad..urrmmm...saye pasrah..takpe,lepasni saye pakai contact lense colour ...

saya tau bf saye sangat pemurah dari segi kasih sayang kepada makhluk Allah yg lain..semoga hubungan kami bertahan dan diredhai..Amin..

4 comments:

  1. yaya.. ko ni memang senget!! fish!! hahaha.. =P

    ReplyDelete
  2. amin. mudah-mudahan. che ti = yati kot. ehehehe. kidding :p

    ReplyDelete
  3. haha...ish..bahaye tu.sy nk kene siasat balik la sape che'ti tu yg sbenar..haha

    ReplyDelete