Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Friday, October 1, 2010

Hidup saya!!

penah muntah hijau?..sy penah ,tapi entry ni bukan nak tunjuk yg saye muntah hijau..tapi dah ade rase2 muak nak muntah..rase loya tengok coding Matlab...i mean untuk research master saye..saye nak abiskan master cepat sebab nak cepat keje n cepat kawen..huwaaaa...bilekah impian itu akan tercapai...huuhu...

kadang2 ade terselit rase menyesal sebab sambung master...TAPI...everything happens..there must be a reason for that..dengan sambung master ni,saya banyak jumpe orang2 yang hebat,and dapatla cedok2 ilmu diorang...tapi tula...kejap ade semangat,kejap takde semangat...haritu sebelum raye takde semangat...tapi setakat ni saye ade semangat sebab rase nak kawen...mak,bf n abg sulong pun galakkan suruh abiskan master cepat so that saya boleh terus keje n kawen...

HIDUP NORHIDAYAH!!!!!

No comments:

Post a Comment