Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Saturday, December 18, 2010

Ketagih baju puff

Sekarang tengah ketagih baju lengan 'puff'..kalau tak tau ape itu baju berlengan puff,baju tu ade kedut2 dekat lengan @bahu.Selalu amoi2 suke pakai tshirt kedut2 tu..Ni contoh dress lengan puff dari blog ralphpines..dalam blog tu banyak jual tshirt lengan puff & lain2.



Dalam mase sebulan ni saje,saya dah beli 4 pasang t-shirt lengan 'puff'...beli kat jusco je,jadi sila jangan gelakkan saye kalau baju saye same corak dengan baju orang lain.tapi takdelah saye beli 4 pasang sekali gus..mula2 beli sehelai,pastu Mr.J puji..lagipun selesa,memang takde langsung rase bahu tu kembang besar macam baju orang main ragbi..rase macam biase je..then saye beli lagi sehelai..pastu selang beberape hari saye beli lagi 2 helai..


Maaf,saye malas nak rotate gambar ni..anda rotate la kepala anda..Mr.J tak tau saye beli baju ni sampai 4 pasang dalam mase sebulan.Harap2 dia tak bace entry ni.Tapi kalau dia bace takdelah jadi pape pun.

1 comment:

  1. i pun ketagih juga.. Thanx dear promot blog i..

    ReplyDelete