Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Saturday, January 29, 2011

Seronok duduk ipoh sebab ade swimming pool

Seronok duduk ipoh sebab ade swimming pool..itu tajuk entry saye..Banyaklah cantik muka kau dayah,datang ipoh sebab kene kerje ookkaayy!....




















 Di ipoh,saya menginap kat satu homestay ni sekali dalam area apartmen budak2 ofis saye..murah,cantik,&  selesa untuk duduk kerja 7 hari.



                                                

Swimming pool..bestnye...hari pertama sampai confirm tak dapat mandi.Kalau camni,memang aku taknak balik selangor la...


Ok..kiteorang sewa rumah ni sekali dengan budak ni...maryam... bapak dia & ibu die sekali..





Fine,dah lapar tunggu erwan beli sarapan...erwan adalah bapak kepada maryam.sekian

4 comments:

  1. sejak balik dr ipoh da x update blog? hehehe. dpt mandi pool x? hehe. maryam comelll

    ReplyDelete
  2. ha'ah..balik ipoh haritu terus sambung bercuti g cerating..hehe..sempatla mandi swimming pool 2 kali..hehe.next time awk ikutla skali bleh tlg jaga maryam..duk srumah ngan saye..hehehe..(sesuka hati aku je ajak,kang kene lesing ngan popo)

    ReplyDelete
  3. hehehe, ada niat dah, tp po kt nnt dia xde ms nk lyn saya. sad.

    ReplyDelete
  4. kami2 ni memang xde mase..even bini erwan ni pun g jalan sendiri bawak gps.kiteorg keje kat perak same mcm kiteorg keje kat utm..sape2 yg nak bawak bini@gf,kene pastikan mereka tau survive sendiri.heheheh..xpela,next time bleh try dtg,siapkan segala mental dan fizikal..hehehe

    ReplyDelete