Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Tuesday, February 22, 2011

Banyak sangat rindu...ape punye tajuk daaa...

Sibuk sangat minggu ni,langsung tak sempat nak  update blog...tapi kalo bace blog orang lain ade je mase...

Actually waktu2 sibuk ni la saye rase nak upah orang basuh baju,lipatkan baju,urutkan badan.....potongkan kuku...basuhkan kereta...amboi..

Dalam mase yg same,rindu plak nak jengah master yg dah lame giler2 saye tinggalkan...takpe,tinggal kejap je...

Dah lame tak makan ayam penyek,dah lame tak pegi kedai Oli..dah lame tak pegi avon dengan kakak2 ofis,dah lame tak makan kat de'tropika tasik utm...(aik,apsal semuanye pasal makanan je ek?...)...huwaaaaa,banyaknye bende yang saye rindu nak buat...


Ok,sekian....mari sambung kerje.

No comments:

Post a Comment