Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Wednesday, March 16, 2011

Aku memang fail bab ni..

Aku memang benci menunggu..Especially when there is no logic reason why i had to do this stupid thing..
Orang merokok pun aku tak benci sampai macamni.Menunggu dengan alasan yang logik is ok..aku boleh terima..tapi bila menunggu macam orang bodoh aku memang benci.

Bile aku benci,aku jadi marah,bile aku marah aku nak menyumpah,mencarut...mulut aku akan membebel2,marah sana sini.Lagi bagus kalau aku boleh marah depan orang tu.Then,after that kalau aku rase aku melampau sangat,aku akan mintak maaf to that person.Itu pun kalau aku yang melampau la.

I'am flexible person...tapi kalau orang tak tau nak hargai betape willingnye kite nak jadi flexible untuk setiap perkara, itu memang silap besar....Aku ade 4 season cerita House yang aku nak abiskan,then ade 2 movie Takuya Kimura yang aku belum tengok lagi..thesis Master aku pun aku tak jenguk2 lagi..Tapi ape yang aku buat sekarang is waiting for THAT stupid thing!

Seriously this is stupid!..very very stupid..!.I hate waiting.Waiting for no logic reason.Nak patah balik buat bende lain dah terlambat sebab aku dah terlanjur marah.

No comments:

Post a Comment