Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Thursday, March 3, 2011

E-preps...1

Serba sedikit tentang preparation engangement saye..tak berani cakap banyak2...takut tak jadi,takut tertangguh lagi,macam2 takut ade sekarang ni..selagi belum berlaku event tu,selagi tu la takut..tapi aku ni degil,nak juga cerita dalam blog.

So ape yang saye nak share kat sini,betape terror nye kakak saye gubah hantaran engangement saye..saye rase DIY untuk engangement saye lebih cantik dari DIY engangement dia..kuikuikui...


                                                                         Bakul buah2....

                                          Bekas bunga rampai@potporri... malas nak beli bekas kecik2..


                                                        Bekas coklat ketul2..still in pogress...


Thank u sis,sangat2 cantik...lepas ni boleh buat bisness...hehehe

3 comments:

  1. cantik!! ;) dh dpt tarikh lum dayah?

    ReplyDelete
  2. terer lah ur sis. sib bek sy dah punya bekas hantaran, klau x nk gak soh dia gubah kan. hehe

    ReplyDelete
  3. azie:insyaallah 12 mac
    yaty:popo poket tebal..xyah gubah..beli yg dah siap je..hehe

    ReplyDelete