Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Saturday, March 12, 2011

Malam ni nak tido sambil senyum

..Alhamdulillah..Officially,i'am fiancee to Mr.Rozali Zakaria..on 12.3.2011..

1.Make-up dari pukul 1.30 pm-2.45pm.....kaki kebas,dari duduk terus baring sambil make-up..
2.Jam 3 p.m,dah siap make-up...excited,nervous....terkejut tengok muka sendiri kat cermin..
3.Jam 3.15pm ..masih excited,nervous...photographer masuk bilik start ambil gambar..
4.Jam 3.30 pm..call Mr.J,geram plak sebab dia tak gerak lagi dari klang..sabar...
5.Jam 3.45 pm..semua orang dah start tanye..mane rombongan lelaki...sabar..
6.Jam 4 pm..gaduh dengan Mr.J....bukan tu saje,semua orang buat saye tension..Mak tension,abah tension,member2 tak payah cerita la..ade yang siap nak tertido lagi atas katil..rase marah sangat2,nak nangis,geram,rase nak campak2 bunga....geram betul aku kalo janji tak ditepati..orang kate pukul 3,pukul 3 la.
7.Jam 4.15 pm..member2 ade yang nak start balik...saye tahan2 diorang supaye diorang stay sebab jali dah nak sampai..
8.Jam 4.30 pm..rombongan sampai...dah tak nervous lagi,perut lapar,mood sedang2 je...
9.Jam 4.45pm++...sarung cincin,amik gambar dengan gembiranya.
10.Hopefully photographer cepat2 tag saye dalam fb,tak sabar nak tengok gambar2.Takpe2,saye try sabar dalam tempoh seminggu ni..tunggu gambar siap edit =)

No comments:

Post a Comment