Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Monday, March 14, 2011

Penghargaan

Jutaan terima kasih buat keluarga tercinta&keluarga tunang,sanak saudara & yang seangkatan dengannya..terima kasih kerana hadir membantu&memeriahkan majlis tunang saye.Juga buat abg sulung & kakak ipar sekeluarga yang berada di Australia..salam sayang peluk cium dari kami di Malaysia,dayah tunggu korang balik cuti baru buat kenduri kahwin...(tu pun kalo boleh tunggu la..kalo xsabar nak buat camne..hahaha)..

Jutaan terima kasih buat kawan2 tersayang yang hadir & menggembirakan saye..Ain,Yani,Azhariah..i love u guys..

Jutaan terima kasih buat kawan2 UTM yang tersayang..jauh2 kamu drive untuk memeriahkan majlis saye..Buat Hairiah,Ziana,Ima (& dot.dot.dot..) & Hana...thanks kerana meng'cool'kan saye di saat2 Jali datang lambat..(melampau bebenor lambatnye!)

Juga buat kawan2 UTM yang tak dapat datang tapi meng'wish' & menghepikan saye..Ain,Ipah,Kak siti,wan,kak selly...dan juga kawan2 lain yang wish&like status saye di FB...(wah..detailnye..)

Thanks buat Mr.J's bestfriends ...Yazid&K.fida,Bai&Lin, awok&ila, daus&ida, nuar,edy,bob,dan juge kawan2 bujang yang lain.Terima kasih banyak2.

Thanks buat Mak andam,Nahida..memang cun giler make up ni.ramai yang puji.Dan juge buat photographer saye,Muiz..terima kasih sabar melayan karenah pelangganmu ini... di sini saye sediakan link blog mak andamfacebook beliau dan link photographer atau facebook beliau...Senang bekerja dengan orang kampung sendiri.

Terima kasih buat Supervisor&team Scylla Op bagi saye cuti lame di rumah..Tahukah anda bahawa Dr.A adalah orang yang terawal wish 'selamat bertunang'..iaitu pada hari saye mintak cuti..kira2 dua minggu sebelum majlis.

Mohon maaf pada semua jika layanan semasa majlis tidak memuaskan@tersalah@tersilap bicara.terima kasih sekali lagi..


Suara A : Cukup2 la tu dayah,kau baru bertunang,belum kahwin lagi..tapi dah buat ucapan macam wedding of the year pulak..haha..

Suara D : Ikut sukehati aku la..ini blog aku..haha

Muahhh..sayang u olls!

2 comments:

  1. wow name sy d sebot la..sungguh touching..hehehe

    ReplyDelete