Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Sunday, March 13, 2011

Sentimental value

Sejak dapat cuti bertunang lame ni..asyik nak update blog je keje saye..sementara tengah lapang ni,update jela ape yang boleh diupdate..kang bile dah balik jb,sibuk memanjang je...

Sepanjang majlis bertunang, ade beberape gambar yang meninggalkan sentimental value pada saye..yang mane saye rase photographer saye takde pun amik gambar ni...

Baju tunang....bile gantung tengok lame2..sayu je rase...



Kek hantaran dari pihak lelaki kepada saye..to be honest saye sedih tengok kek ni sebab dah roboh sikit,nampak tak cantik...tapi hati sejuk je bile makan..sedaaaaaaaaaaaapppppppp.....dekat kotak kek tu ade tulis Fruity Bakery Shop,siap ade logo halal lagi,location Klang(lain2 : 1utama,Taman Chi liung)...tapi saye tak penah pun dengar name kedai ni.






Salah satu hantaran....wallet Vincci..
Actually mase kat pelamin tu saye frust sikit sebab saye masih sempat lagi jeling2 kat hantaran dan tengok takde hantaran wallet. Before tu Mr.J dah janji lame dah nak bagi wallet mase bertunang...so of coz la saye tertunggu mase majlis tu...Rupe2nye..wallet tu dalam kotak putih dan telah 'ditutup' oleh set Enchaunter.



Ini bukan hantaran..tapi hadiah Al-Quran from my bestfriend..Yani & Ain..Thanks a lot....Saye tak sedar pun bile diorang letak hadiah ni kat meja saye.tau2 je bile dah habis majlis baru diaorang bagitau....very touching.


Saye masih menunggu photographer saye dengan penuh sabar meng'edit' gambar saye..takpe,walaupun seminggu,saye akan setia menunggu...

1 comment:

  1. kami tak dapt rase pun kek itu...hehe
    kek kawen nak!!!

    ReplyDelete