Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Tuesday, April 5, 2011

Kali ini muktamad

Setelah beberapa kali mencuba untuk menukar wedding theme kaler..tapi cubaan2 tersebut gagal..mungkin juga ia dipengaruhi oleh faktor2 hormon yang tidak stabil...

Setelah separuh purnama berfikir....akhirnya..win-win situation telah berjaya diperolehi...
Oleh kerana wedding reception hanya akan dibuat di sebelah pihak saye sahaja..so jimat la duit kiteorang nak spend untuk majlis ni..kalau nak semua baju sepanjang majlis tu teringin  nak tempah pun takpe..

Kali ini muktamad...Hasil carian Abg google, saye nak warna Champagne-gold-pink untuk majlis nikah nanti...





baju rozita che'wan...



Untuk majlis bersanding plak..marilah kite memberi peluang kepada mr.J untuk memakai warna kegemarannya...biru...ye..!kami duta celcom..!..tapi lain sket..baby-blue..

Oleh kerana majlis bertunang haritu dah biru terang,so untuk bersanding tak bolehla nak repeat balik tone yang same ye yang..banyak cantik rambut u asyik nak tema biru je....bile ditanye kenape, dia cume jawab 'biru laut cantik..tenang..'....yola tu, nanti album gambar kahwin kite semuanya biru je...

Ok,ini kaler baby-blue ..kasi soft sikit..




asyik baju ayu raudhah je yang aku minat ni apehal plak...

Ok,setakat ni itu yang muktamad..lepasni sape2 yang nak cube tukar warna tema saye..pancung kepala!..kami baru sebulan bertunang,ade lebih kurang ade 9 bulan je lagi sebelum kahwin..so mungkin ade 9 kali cubaan untuk menukar kaler baju kahwin ni.setiap bulan satu kaler..haha

Oh ye...baru-baru ni saye ade coba-coba membuat bunga telur sendiri...nanti akan ku update ye..!

No comments:

Post a Comment