Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Thursday, April 14, 2011

Mogok

Rase sakit hati tidak dapat dibendung lagi...mau cabut2 je baju ni...aishhh,tak boleh plak..dalam opis ni semua lelaki & juga suami2 orang...Behave,behave,behave....

Mau mogok je rasenye..kenape ye...
Bile bahagia,rase dunia ni ana yang punya,rase tak jejak tanah je..rase nak bagitau satu dunia betapa bahagia nye kite...rase nak kawin next week pun ade..tapi mane boleh kan,sebab nak settlekan keje,nak tempah baju,mak andam,hias rumah..tak mungkin seminggu...

Tapi,bile gaduh..rase nak putus,menyesal,nak mogok,buang handset,botakkan rambut,semua ade.....

Sabar.........baru 2 hari....malas nak call,mls nak msg..relax..baru 2 hari,dulu boleh buat sebulan,takkan 2 hari dah tak tahan...sabar..

No comments:

Post a Comment