Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Sunday, April 17, 2011

Rintihan yang tak pasti kenormalannya

 Tajuk entry entah hape hape entah..

Keje asyik nak gaduh..lepastu buat tak tau je....
please..just give me what i want...just give me what i need...
Baru sebulan.....kalo nak baik plak makan mase 2-3 minggu..letihla camni..

Lepas bertunang..feel die lain..dulu mase bercinta,gaduh lame2 pun takpe,aku tak heran..
Bile dah bertunang,baru gaduh sikit je tapi effectnye begitu menusuk kalbu..
Every single thing,kalo yang remeh2 tu pun jadi hal besar...normal ke perasaan aku ni??...


banyak lagi bulan yg saye nak kene tempuhi sepanjang bertunang ni..
Ya Allah,please guide me..

No comments:

Post a Comment