Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Sunday, May 8, 2011

excited sungguh nak pindah

Saye ade seminggu lebih je untuk kemas2 barang & pindah ke rumah sewa...Wahhh...excited,takut,neves..hopefully semuanya ok2 saje..

And paling excited,saye & kawan saye agak2 yang rumah sewa baru saye kat pulai perdana ni dekat dengan rumah cik ain kot ..agaknye dekat la kot..Ain yang glamouurrr tu...Cik ain,cik ain..kiteorang ni suke bace blog cik ain..cik ain sannteeekkk  sangat,nak sain boleh?..hehe..gedik betul ni..




Semalam pegi giant U mall tengok Fast Furious 5, pastu ternampak abang & adik cik ain,itupun kami dah excited..kalo terjumpe cik ain silap2 kiteorang nak amik gambar sekali kot..uhuhuhu..gedikss lagi..

Nanti cik ain kawin kami nak datang tengok boleh??.....(kawan saye yang gedik lagi sorang ni mintak tolong tanye kan..)..kuikuikui...

Sudah2..,ape la sangat blog saye ni tak mungkin cik ain yang cantik jelita nak bace blog saye...

****berbalik kepada cerita asal..Macam tak pecaye pulak,nak dekat 6 tahun duduk hostel kat utm,tetibe berdikari duduk rumah sewa kat luar..***nanges***

2 comments:

  1. jaga2 cik salmah dok umah sewa. pastikan neighbour hero2 belaka. ehehe

    ReplyDelete
  2. haha..tula,hero2 ofis semuanya duk kl,yang tinggal suami2 orang belaka semuanya..=)

    ReplyDelete