Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Thursday, August 4, 2011

Dah jumpe gambar sheila rusly yang pakai tudung tu!!

Ok,setelah penat mendownload Kasih Alia selama sejam..itupun pun cume episod ke-2 je yang saya download sebab nak carik betul2 scene yang die ade pakai tudung tu.






Babak-babak lain..






Saya beli warna purple & kelabu..Saya suka tengok dia pakai sebab muka dia bulat (macam saya),nampak kemas je dia pakai.Lepas compare gambar tudung tu sudah tentunya gambar sheila rusly tak same dengar gambar saya sebab saya bukan adik-beradik dia,anak dia mahupun anak sedara dia....hehehe.

11 comments:

  1. Salam... nk tanya, kat mana yer beli tudung tu.. saya pun sgt berkenan bila tgk sheila rusly dalam kasih alia tu.

    ReplyDelete
  2. sy beli kat area tempat saye..skudai.tapi rasenye sekarang kat facebook pun banyak dah jual tudung camtu.

    ReplyDelete
  3. beli kat skudai kat area mana ek...saya pon mcm nk beli jugak

    ReplyDelete
  4. Saya beli kat pasaraya kipmart tampoi.Kedai die betul2 sebelah kedai baju umi riaz collection.Baris hadapan pintu masuk,dekat area org promote krete.

    ReplyDelete
  5. salam...akak..sy da follow akak..follow sy balek ye? tq..

    nak tanye ni..leh x akak bg link facebook yg ade jual tudung camni..teringin sgt nak beli..tp xtau nak beli kat mane..

    ReplyDelete
  6. ok sis,i follow u =),psl tudung tu tak pasti plak ade fb die or x,tapi brand Hasanah Collection.Kalau sy jumpe nanti sy bagi link kat awk ye =)

    ReplyDelete
  7. nurain:awk try tengok sini http://auratudung.blogspot.com/
    http://hanionlineboutique.blogspot.com

    ..sy googling je..=)

    ReplyDelete
  8. sis,mahal btol tudung tu..rm42...sis beli harge berapa?

    ReplyDelete
  9. sy beli rm25...kebanyakan org jual tudung ni sebagai inner,saiz kecik...kebetulan sy jumpe yg besar skit,tu yg bleh buat tudung biasa....

    ReplyDelete