Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Thursday, September 22, 2011

Another stories in Syawal

Banyak sangat cerita,banyak sangat aktiviti bergambar yang saya nak share dalam blog ni..Takpe,cerita sikit-sikit dahla...

Hari Selasa lepas,STC buat jamuan raya..hajat di hati nak melaram baju raya dengan gembira,malangnya rase macam dah sendat sikit baju raya tu.....i have to admit that my body slowly become fatter..bigger,wider..Kalau amik gambar ramai2,memang muka saya makan space....nampak dominant berbanding muka orang lain..hadoi...i need to do something, for the sake of my health..

 Sate..makanan pertama yang saya rembat


Saje nak show off supervisor kesayangan 

Dari kiri : kak siti, kak selly,liza,mar,kak fatimah,tiya,wan,Pn.Lin,saya,anis.


 jejaka-jejaka yang dah sebati dalam hidup saya..termasuk si adam comel.


 Tibe-tibe adam ada 4 orang mak tiri


Secara 'kerek'nye adam minum susu macam big bos.




Petang tu pulak excited sebab baju yang kiteorang tempah kat Jakel dah siap...inilah dia pakaian rasmi team saya..bukan main  mahal lagi sebab banyak sulam-sulam,pastu order 11 helai je.

Kan saya dah kata, saya memang dominant dalam gambar tu!!!!




Another story...saya menerima berita kematian classmate UTM saya, Tan Kee Hong akibat sudden heart failure.May you rest in peace..

No comments:

Post a Comment