Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Friday, September 9, 2011

Singgah ke Ralphpines

Semalam saya & kawan baik pergi butik Ralphpines kat area ofis saya..Dah lame tak pegi sana,memang ade rase sedikit tension sebab rambang mata,especially kawan baik..dia tension gile tengok baju2 cantik.Saya beli sehelai dress labuh, kawan baik beli 2 helai dress labuh + 2 jaket...

Rupa dia macamni, saya copy dari blog ralphpines

Ni rupe baju yg saya beli..





Ni rupa baju yg kawan baik beli..





Banyak lagi baju-baju cantik kat kedai dia, boleh terjah dulu blog dia dulu before datang ke kedai..Lepasni saya nak terjah nursery pokok bunga pulak.

3 comments:

  1. Eh,aku beli 3 helai la dress labuh..hehe..pastu termenung...

    ReplyDelete
  2. satu lagi kaler ape?..yg kelabu tu ke?..

    ReplyDelete
  3. haah,kaler kelabu tu...

    ReplyDelete