Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Monday, September 12, 2011

U nak baju kawin yang mane satu ni??


B..dulu-dulu awal bertunang u kate u nak baju kahwin kaler biru kan..tapi u punye kot kaler hitam macam abang dalam gambar ni pakai...

.
source = aryanibridal

Pastu selang beberape minggu u kate nak dua2 kaler biru..Fine,nasib baik i jumpe.

 souce = facebook amy zuria



Malam tadi pulak u cakap ngan i u nak semua kaler putih?????.....what the fish u....

source = blog nurul ain

Bulan depan i tak tau u nak baju kaler ape pulak...nasib baik kite belum decide lagi tarikh kahwin .Tapi 4 bulan before kahwin sekarang ni atleast  kene buat preparations sikit-sikit...jangan nanti i dah book kat butik,pastu u nak tukar baju kaler pelangi pulak.Kalau tukar-tukar lagi, i calarkan kereta kesayangan u.

2 comments: