Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Tuesday, October 25, 2011

Mari gelak bersama

Few days yang lepas,saya stay kat puchong,bermalam kat rumah kakak..Ade satu malam tu,die tengah kusyuk marking paper anak murid dia,she's a primary school teacher.Suddenly she laugh..gelak kecik-kecik je..then dia tunjuk camne anak murid dia jawab soalan exam/ujian...




Mase saye tengok jawapan ni,seriously...saye gelak terbahak-bahak tak hengat dunia..Kalau you all tak gelak,tak tau lah saye nak kata ape..kiut je jawapan budak ni...**gelak guling-guling**..

3 comments:

  1. hahahaaha adoiyai.. ade gak camni..kelakar tol... 3 hari 3 malam takleh henti gelak...

    ReplyDelete
  2. hahaha..tula,pasembor kat sabah tu bah..

    ReplyDelete