Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Thursday, October 27, 2011

Update - hantaran

Kenapa tunang saya suka sangat barang E-sprit?..Konon nak jimat duit,saya ingat nak cari kemeja/tshirt bawah rm100 untuk jadikan hantaran..But dia nak juge baju from E-sprit..Actually takdelah mahal sangat harga kat E-sprit tu,still affordable,but sebagai tunang yang bijak berbelanja,saya kenelah guna duit yang ade ni sebaik mungkin.Memikirkan sekarang tengah sale,kebarangkalian dapat diskaun tu ade..This is what i got yesterday..




There is no discount for this shirt..Takpela,membayangkan betapa hensemnye tunang saya pakai kemeja ni nanti,so beli je.




This is for me!....handbag kat e-sprit takdelah mahal sangat,siap ade discout lagi,but Yani said 'kalau ade logo  E-sprit kat tengah2 beg tu mesti lawa nak buat hantaran'..But saya tak kisah ade logo or takde logo,janji aku dapat handbag yang aku suke..But based on my supervision, handbag e-sprit mane ade yang elegant2 macam carlo rino or sembonia...Most of them are casual.Takpela,dah gubah dengan bunga2 nanti cantiklah kot.

Atleast dah dapat dua barang kire oklah...esok2 cari lagi..=)

No comments:

Post a Comment