Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Sunday, November 13, 2011

Diet - Day 5

Okay,baru hari ke-5..sila bersabar ye..Setakat ni boleh tahan lagi kalo tengok fast food pun boleh pejam mata lagi, tengok iklan Domino's pizza kat tv pun masih boleh berlakon cepat2 pegi dapur padehal takde buat ape pun.karbo just amik roti je...exercise?,tak buat-buat lagi so memang slow la berat ni nak turun..

Just nak share 1 of my diet menu..(diet la sangat...)

No comments:

Post a Comment