Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Monday, November 28, 2011

T-shirt kesayangan

Harini saje nak kecoh yang t-shirt kesayangan saya dah start  pudar....t-shirt ni memang limited sebab kalau nak beli,kene tunggu Floor Fever sendiri yang jual,yang mane kene jumpe diorang waktu diorang buat roadshow...itu pun kalau ade lagi.Tapi bukan 1 design ni je,ade banyak design lagi.Sekarang ni diorang dah femes,so kebarangkalian t-shirt tu nak dicetak lagi tu macam takde..kalau ade pun bukan untuk dijual kepada fans ataupun lebih tepat saya tak tahu.



see?...yang kat huruf-huruf tu dah tak berkilat macam dulu lagi...tula,asyik pakai je.Memangla cepat pudar.Tak sedar ke awak beli tahun 2010,sekarang nak masuk 2012..!!




No comments:

Post a Comment