Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Thursday, March 22, 2012

Wedding cake by BFF

Assalammualaikum..harini nak update pasal wedding cake mase kenduri kahwin saya haritu.My BFF,ain dah bagitau awal2 yang dia nak hadiahkan kek kahwin since saya memang takde mase nak tempah-tempah kek atau buat acara potong-potong kek.Dari dulu lagi die memang rajin buat cake,cookies, and tiap kali raya je mesti ade cake yang dia nak show off kat kiteorang.So,mase majlis kahwin memang suprise tengok kek kahwin dia sangat-sangat cantik!..bukan tu je,memang sedap!..no word can describe.Kene dengan taste saya.Tak manis sangat,yang penting rase cheese!

Prune cheese





Tapi masa kenduri kahwin tu tak dapat nak rase kek tu puas-puas sebab sibuk layan tetamu,then pergi outdoor lagi...But kek yang bawah ni,ain buat after a month kami kahwin.Kebetulan dia datang rumah saya & bawak kek red velvet ni.Yang ni pun super sedaaappppppp.



Rasenye ain ni dah layak buat bakery bisness sebab kek die memang sedap.Anybody interested?..tinggal komen kat bawah ye... =)

No comments:

Post a Comment