Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Monday, September 10, 2012

Baby's Stuff - Mydin USJ

Bila awal bulan,sayalah orang yang paling happy sebab tunggu husband hulur duit untuk beli baby's stuff.This time kami ke Mydin USJ sebab member suggest tengok2 barang baby kat sana.Disebabkan kami ke sana dah petang,kemudian ada janji lain nak pergi open house kawan husband, so memang tak lama kat Mydin.Sayang kan.. dah sampai kat Mydin besar tapi kejap2 je jalan dalam tu.Tak puas hati sungguh.Kami spend masa 1 jam lebih  kat tempat baby stuff,mungkin sebab tu husband asyik menguap2 & cepat mengantuk,lantas ajak balik.

Barang baby takdelah banyak sangat,pilihan2 macam mitten  booties, baju-baju, still okay.Tapi saya tak begitu enjoy sebab pilihan colour yang saya suka tak banyak, harga memang murah,tapi kualiti kain biasa2 je,tapi ade brand2 lain yang kain dia memang okay.Cuma kene pegang & belai betul2 baju tu baru boleh rasa kasar,nipis,tebal or lembut.Overall, harga Mydin memang murah rm1-rm3 dari Fiffy,but saya lagi suka Fiffy atas sebab2 kualiti,pilihan colour & saiz.



 Baju malam sepasang- RM8.90 & Rm9.90


 Baju siang sepasang- RM5.90 & RM7.90


 Mitten & booties - RM3.90 each


Tiba-tiba ade gambar dress pulak - RM39

No comments:

Post a Comment