Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Friday, October 12, 2012

Camne rase kek bulan?

Kek bulan ni datang dari fiza,tunang kawan husband.saya pun amik jela since memang tak penah rase langsung kek bulan seumur hidup.dia kate ade telur kat tengah2,tak kisahla....yang penting ade cop halal.

Ape rasenye???....rase manis....tengah2 tu kuning telur masin.tapi tak masin pun.ade hirisan almond.selebihnye rase lemak2,makan time perut lapar memang sesuai.cepat kenyang...muak skit.tapi not bad la,kalau ade siape2 yg nak bagi lepasni pun saye amik je.





No comments:

Post a Comment