Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Monday, April 8, 2013

Yani 's engagement day

Ahad lepas saya attend 1 majlis pertunangan kawan baik saya,Yani.Akhirnya,jumpa juga jodoh yang dicari.Actually yani pernah cerita,dia memang nak sangat kawin,tapi takde boyfriend.Tapi disebabkan niat tu,akhirnye dia berkawan dengan sorang laki dalam fb.tanpa cintan cintun,diorang decide untuk bertunang & kahwin in this year.Moga semuanya lancar.

okay,now nak share gambar yani,pretty in blue,dengan tudung half moon.canteekkk hokey.aku?aku dah macam ustazah bahiyah sikit.bak kata orang,transition giteww.Husband tak bagi pakai shawl2 semua tu.He said,pakaila tudung ape pun asalkan ada muncung.Lame tak posing sendirian.Maaf gambar tunggang langgang :)




No comments:

Post a Comment