Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Monday, June 10, 2013

Tiring week

It has been a tiring week.Actually dah seminggu saya start tugas as a structure lecturer.Boleh tahanlah duit minyak setiap hari ulang alik Banting-Mantin,40 mins.Tapi short semester ni saya mengajar Staadpro & autocad.Dahlah laptop rosak,camne aku nak mengajar software ni..dugaan betul.terpaksa tebalkan muka pinjam kawan punya laptop.Nak conduct class dalam lab,tak muat pulak,student terlalu ramai.

Yesterday,naim genap 6 bulan.Disebabkan saya ade class pagi,nenek&atok willing nak bawak naim pergi checkup.Huhh..dah menyusahkan atok nenek.mesti nurse tu fikir aku ni tak responsible.Resultnya, 8.6kg and 70 cm.Mati-mati la mama teka naim dah lebih 9kg.Logik jugakla sebab baby dah start lasak guling-guling.

Dah-dah...aku pun takde gambar nak letak yang menunjukkan 'tiring week' tu kan...bai-bai.tipu je.adelah sekeping dua ni :)



No comments:

Post a Comment