Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Thursday, July 4, 2013

Go go naim

Sekarang ni naim tengah giat bersemangat angkat badan.Nak masuk fasa merangkak lah tu.Tapi naim ni jenis mengundur..aktif camne sekali pun gerak sana sini mesti mengundur.Memang tak boleh jadi penjaga gol in future. Sangat ganas,aktif.Mostly mainan naim semua dah rosak..& tak berapa sesuai sangat pun sebenarnya.Piano,anjing robot,telefon tipu-tipu,semua dah tak keluar bunyi sebab naim suka mencengkam&menghempas.After this beli soft toy jela.Yang penting sekarang aku sangat excited tengok naim belaja angkat badan..weehuuu

Bab makan pulak tak menentu.nenek tiap hari memang buatkan bubur nasi blend sampai halus.kadang buat puri keledek or labu.Tapi naim bukanlah sepanjang masa berselera.At the end,nenek yang akan habiskan semua tu.Alhamdulillah,dah sebulan setengah naim takde sakit apa2 or amik ubat ape2.seolah2 faham yang mama dah mula sibuk keje&papa pulak jumpe seminggu skali.Before this ade je yang x kene.

Cepatnye masa berlalu,naim nak masuk 7 bulan dah.Sesekali belek gambar2 lama naim masa kat hospital dulu mesti nak menitik air mata.Suci murni kiut miut sayang mama ni..rindu muka naim masa baby dulu2!



No comments:

Post a Comment