Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Friday, August 16, 2013

Beg Hijau

Assalammualaikum semuuaaaaa (style Linda johara)

Pagi ni semangat sikit sebab nak start cuba Maixara. Kadang aku pelik juga tengok orang perempuan ni obses benau dengan segala mak nenek collagen. Pastu tengok testimonial meletop habis.Tapi atleast diorang2 ni ade jugaklah inisiatif nak cantikkan muka/dalaman. Jangan kata yang bujang je, yang pondan pun lagi hots dari perempuan tulen. Ini apatah lagi yang dah kahwin, wajib la kita cantikkan apa yang perlu hanya untuk husband, juga untuk self-confidence.

Umum kawan2 semua tau kulit saya ni macam mat saleh (banyak jeragat), kadang tak pasti kenapa susah sangat nak hilang. Samada ianya bersifat kekal or memang dah subur tertanam dalam kulit. Okay2, cerita pasal Maixara, camne pulak boleh terbukak pintu hati nak cuba benda ni walaupun sebelum ni memang langsung malas nak percaya collagen2 berbentuk pil ni. Sebelum ni memang ada pernah terbaca pasal Maixara ni, tapi buat endah tak endah je. Lately ni pulak kerap pulak nampak pic member2 yang dah slim, kulit cantik and sangat different dengan keadaan asal dulu2.Aku?tak tahulah ape yang different nya, rasa sama je sejak bersalin.So satu malam tu rasa nak mengadap cermin lama2 pastu teringat husband...tetiba entah camne boleh tergerak hati pulak nak try.Kebetulan, my friend's sister memang ada jual Maixara and memang succes bussineswoman la pendek ceritanya.So pagi ini memang excited la dapat Maixara and siap ada cenderahati lagi untuk customer sebab kakak ni kebetulan memang buat bisness barang kawin.Meh jenguk sikit.



Harap2 berkesan lah, nak2 pulak dah cerita pung pang pung pang kat sini :)

No comments:

Post a Comment