Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Thursday, August 29, 2013

Parut jatuh walker

Minggu lepas, mak call waktu office hour.'Naim jatuh walker kat luar rumah.Menggelongsor laju sangat,mak abah tak sempat kejar'..okay,mula2 saya dengar macam takut,ade cedera ape2 ke x.But suddenly saya terdengar suara naim gelak2 kat belakang.Masa tu mak cakap tengah tuam bengkak dengan air panas,entah ape yg geli sangat si naim ni sampai die gelak2.Disebabkan jatuh walker,dapatla parut sikit kat tepi mata.Kene beli safety gate nampaknye..



2 comments:

  1. walker x de brek ni..hahaha..xpe la..tu bukti naim budak baik..kan3..hehe

    ReplyDelete
  2. tula nor...anak dah pandai buat ini kadang tak cukup mata nak perhati.hehe

    ReplyDelete