Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Monday, August 25, 2014

Jual biskut

Assalammualaikum,

Weekend yang meletihkan, tapi as long as kita spend masa dengan yang tersayang so should be takde keluhan. Kita hold dulu cerita 2nd pregnancy & phd, hehe.. Weekend lepas entah camne saya terjebak dengan hobi baking cookies. Ada a few office mates nak order cookies, kemudian berjangkit-jangkit ke kawan yang lain. So total ada 7 balang nak siapkan. Satu balang ada 50-60 pieces.



RM22- 50 pieces

Doorgift pack=RM1-RM2 (3-6 pieces)

Sebenarnya dari dulu lagi memang ada angan-angan nak buat bisness camni. Tapi entahlah, terkadang masih tercari cari apa keistimewaan diri. Alhamdulillah, Allah bagi saya rasa nikmat berbisnes,tak tahu sekejap atau lama tapi harap-harap rezeki ni berpanjangan dan tak terhenti setakat 7 balang.

 Aktiviti hujung minggu, kikis tanda 'cross' kat tshirt Poney naim. 


 Went to my sister's house kat Puchong, suddenly she ajak berjalan-jalan ke seksyen 7 shah alam maka me and emak dapatlah tudung free. Thanks kakak ku.Rasa serba salah kat kakak sebab amik tudung harga rm179.

Penat dah try rotate. 

Alhamdulillah for everything =)

No comments:

Post a Comment