Dari Anas bin Malik r.a katanya, dia mendengar Rasulullah s.a.w bersabda:”Sesiapa yang ingin supaya dimudahkan (Allah) rezekinya atau dipanjangkan (Allah) umurnya, maka hendaklah dia memperhubungkan silaturrahim (hubungan kasih sayang).”

Iklan

Wednesday, January 28, 2015

Love between two persons

Assalammualaikum,

Minggu ni dapat relax sikit, before new semester starting early February. Relax-relax pun, balik kerja tetap penat, tetap rasa sakit belakang. Tapi happy sebab sampai rumah je emak dah siapkan minum petang. Thanks mak, sedapnya cempedak goreng!!




 Alhamdulillah, naim pun dah makin sihat, ligat. So last week, mama buatkan kek butter 'kasih sayang' untuk naim. Bila aura kasih sayang datang, memang i suka masak something.Half part letak chocolate chips, another separuh biarkan plain.Tapi naim makan sikit je.



 Sabtu & ahad yang lepas, i went to my bff wedding. Alhamdulillah, finally she got married. Tinggal seorang je lagi. My bff Yani yang tudung biru dok complain badan besar, but i said its ok lah since she is fully breastfeeding her baby, just enjoy the motherhood. Me too, malas nak stress-stress.
Congratulation za, happy for both of you. Umur nak dekat 30 ni cepat-cepat timang baby ye!



No comments:

Post a Comment